Jaktlek 2020

Information om Jaktleken gällande covid-19:
 
Tyvärr får vi ställa in årets jaktlek vilket känns mycket tråkigt, men under rådande omständigheter är hälsa och säkerhet viktigast. Vi hoppas kunna erbjuda ett nytt tillfälle för ett likvärdigt evenemang och återkommer i sådant fall framöver med information. 

 
Information till  anmälda deltagare har gått ut via e-post.
Välkomna med era frågor till labvastkurs@gmail.com.
 
Vi ber om visad förståelse. Ta hand om er!
Mvh, Styrelsen
 

En uppskattad tradition i Labväst är den årliga Jaktleken som går av stapeln den 1 maj. Jaktleken är ett tillfälle för dig som ännu inte startat din hund på B-prov att testa på provformen samt få din hund bedömd under lekfulla förhållanden. 

Labradoren är i grunden en jakthund och arbetar efter skott. Utöver praktisk jakt har även tävling i form av jaktprov blivit oerhört populärt och det är ett roligt sätt att både meritera sin hund men även aktivera den utifrån dess egenskaper. För den nya föraren eller den unga hunden är därför Jaktleken ett perfekt tillfälle att testa sina kunskaper innan det är skarpt läge på riktigt. 

Jaktleken går till precis som ett riktigt B-prov men du kan välja mellan att apportera dummy eller vilt (kallt). Du blir bedömd av en kvalificerad domare enligt officiellt regelverk. För att läsa mer om B-prov klicka HÄR.

När: 1/5 
Tid: Samling kl 9.00
Plats: Norra Halland (anvisningar meddelas via PM)
Kostnad: 200 kr betalas in vid anmälan till PG-602855-9 

Anmäl dig HÄR!

Varmt välkomna!

Frågor?
Vänligen kontakta
labvastkurs@gmail.com